Om mig och vem jag är.

Hej ,jag heter Vahid Redzic och är född i Bosnien 1972.Till Sverige kom jag frisk i min kropp och själ,som flykting år 1993 på grund av krig i före detta Jugoslavien.I hela mitt liv har jag trott på att mänsklighet är god men jag hade så fel.Det blinda tro på mänsklighet har kostat mig livet.Av det Svenska rättsväsende har jag blivit utredd för brott över 20 år som jag medger att jag har begått länge sen i mitt liv.Det Svenska staten har förintat mitt psyke.De har fått mig insjukna i psykisk sjukdom och en fullständigt nervös sammanbrott genom polisen och psykiatriska vården,för att jag ska erkänna det brott som jag har begått.Till slut insjuknade jag i psykisk sjukdom och nervös sammanbrott på grund av skuldkänslor och polisutredning över mig.Jag hade ingen val,jag blev tvungen av polisen och jag erkände all brott som jag har begått i mitt liv,för polisen.Men det samma Svenska rättsväsende tillät mig inte mänsklig rättighet att avtjäna det brott i fängelse som alla andra människor enligt mänskliga rättigheter.Istället lurade de mig i en dödsfälla som får min kropp att dö.Jag är skadad till döds.Jag är döende och jag kommer att dö,på grund av brott som jag har blivit utsatt för av det Svenska staten och det hela statliga systemet.En nervgift,-Estim 9 volt electro stimulering apparat,brott utan motstycke som mänsklighet har aldrig skådat tidigare.Det är brott,på industriell skala som pågår även in i detta nu dold under ytan,driven och skyddad av staten som något helt ofarligt.Det brott är helt osynlig för vanlig folk eftersom det är politiker,polisen,psykiatriska vården,allmänna vården,företag som tillverkar de elektriska apparater,läkemedelsföretag och medier som medverkar i en massaker på vanlig folk.Det är brott mot mänsklighet som man inser inte att den existerar förrän man har blivit skadad till döds.Än enda gång man kommer i kontakt med det elektriska nervgift och då hamnar man i ett liv full av skräck och domedags lidande,som är beskriven bara i profetior och religiösa böcker fast allt det upplever jag i det verkliga livet där min kropp dör medan jag lever fortfarande.Smärta är så överväldigande obehaglig och så många gånger mer stark än vad mänsklig kropp klarar av.Det går inte att leva med de elektriska skador.Jag vill inte dö.Jag vill så gärna leva och finnas för min barn,men mitt liv är omöjligt på grund av att mitt kropp dör dygnet runt medan jag lever fortfarande.Staten låtsas att de är döva,blinda och hörselskadade när det handlar om det elektriska folkmord medan de utger sig som rättvisa och heliga och att det är de som blir förskräckta när de ser när vanlig folk begår brott.Att de låtsas vara helt omedvetna av det brott i två år nu medan jag skriver om det,betyder inte att jag ska till slut acceptera och börja tro på att det är inte brott eftersom staten nämner inte ett enda ord om det.De har utrett mig för brott och nu har de utsatt mig för brott,1000 gånger värre än det brott som jag har begått.Det här blogg handlar om politik,rättsväsende,brott och straff,rättvisa och statens lögner som lurar och vilseleder vanlig folk hela familjer inklusive deras barn rätt in i graven.Jag är döende och jag kommer att dö snart.Därför har jag skrivit den här blogg,medan jag lever fortfarande och medan jag är kapabel att skriva som vittnesmål till mänsklighet på det brott och orättvisa som Svenska statliga systemet har utsatt mig för.Min blogg är blockerad av Svenska polisen,där jag ser ingen i min blogg som följer mig och det finns ingen kommentar av folk på mina blogginlägg.På grund av detta kan jag aldrig veta om någon av vanlig folk har överhuvud taget sett och läst min blogg.Så medan min tid på den här planet som levande har runnit ut och där jag nu befinner mig i min livets slut skede så det Svenska staten tystar ner mig genom att blockera min blogg.De blockerar andra människor från att kontakta mig och de blockerar mig så att jag kan inte kontakta okänd folk.De förhindrar mig från att jag kan prata om det -estim brott mot mänsklighet med andra människor.Jag har aldrig kunnat uttala ett enda ord om det elektriska dödsfälla över internet med okänd folk.Då insåg jag vidden av den mäktiga statliga censur där staten först dödar oss och sen tystar ner oss så att när vi har dött då ska de kunna fortsätta mörda nästa vanlig medborgare som har blivit lurad i statens en av alla dödsfälla.Jag har kontaktat många internationella medier som har inte ens svarat på min brev.Jag har kontaktat även Svenska medier över telefon och de bara avfärdar mig bort.De vill inte ens höra min vittnesmål som om det är inte ens brott som jag har blivit utsatt för.Jag ber till er vanlig folk på den här planet Jorden,dela mina blogginlägg vidare så att mänsklighet får veta sanningen om hur stater dödar oss och våra barn dolt under ytan och det begår de helt ostraffad.Ni kan förstå mig bara om ni läser min blogg från början till slut.Det räcker med att ni läser kapitel 1 och ni kommer redan där förstå om vad det här blogg handlar om.Fortsätt läsa hela blogg efter som den kommer rädda livet på er och era barn.Allt som jag har berättat om är ren sanning som stater håller borta från vanliga människor.Om ni inte vet sanningen kan stater skada er och era barn till döds, men om ni har läst min blogg då vet ni sanningen och sedan är det lätt för er att skydda er och era barn från staten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.